22 / 07 / 24
- OGLAS -
NovostiHublot Big Bang e Gen 3 Champions League - lov na pehar

Hublot Big Bang e Gen 3 Champions League – lov na pehar

- Oglas -

Nova sezona Lige šampiona zvanično je počela! Uporedo s prvim mečevima u najelitnijem klupskom takmičenju svojih pet minuta slave želi i keramički Big Bang e Gen 3 u Champions League izdanju, pametni sat par excellence.

Kao globalni fenomen prvog reda fudbal je ponovo u centru sportske pažnje. Nova sezona Lige šampiona zvanično je počela, a start takmičenja nije mogao da prođe mimo kompanije Hublot koja je kreirala sat namenjen najstrastvenijim navijačima – Big Bang e UEFA Champions League Gen3! Iako ulazi u kategoriju neretko osporavanih pametnih satova, novi Hublot nije zanemario pravila visokog časovničarstva pa je novitet izrađen od keramike! Isto toliko inovacija novi Big Bang je spremio i za tehnologiju koja se nalazi u atraktivnom plavom kućištu, što je promena kursa u odnosu na nedavno predstavljeni model Classic Fusion Chronograph Uefa Europa League Ceramic sa automatskim mehanizmom.

Hublot Big Bang Champions League
Uporedo sa startom sezone u Ligi šampiona Hublot promoviše sat koji omogućuje da se na zglobu prati svih 125 utakmica

Big Bang e Gen 3 Champions League – u središtu akcije

Saradnja s UEFA Ligom šampiona za kompaniju Hublot započela je 2015. godine, čime je švajcarski brend ušao u grupu odabranih partnera verovatno najatraktivnijeg klupskog takmičenja na svetu. Predstavljen u ograničenom izdanju od 200 primeraka, Big Bang e Gen 3 Champions League vizuelno prikazuje legendarnu plavu boju UEFA Lige šampiona. Po tradiciji brenda Hublot kućište je od čvrste i nenadmašno otporne keramike. S tehničke strane novi Big Bang predstavlja evoluciju Hublotovog pionirskog izdanja, predstavljenog pre pet godina.

Hublot Big Bang Champions League ambijentalna
Dostupan u izdanju od 200 primeraka, atraktivni novitet se ističe plavom bojom koja je sinonim za UEFA takmičenja

Dizajnerski ali i funkcionalno, u prvom planu je ekran visoke rezolucije koji omogućuje pristup svakom trenutku utakmice, pa stvara uslove da budući vlasnici uvek budu u samom središtu akcije. Prečnik displeja od 1.39’’ (35,3 mm) raspolaže rezolucijom od 454×454 piksela (327 dpi), što je u svetu pametnih satova respektabilan broj.

Spoj tehnologije i Swiss Made izrade

Osim prikaza vremena sportski Big Bang e Gen 3 Champions League ističe niz jedinstvenih funkcija,  prvenstveno namenjenih ljubiteljima najznačajnije sporedne stvari na svetu. Tako odbrojavanje započinje 15 minuta pre početka utakmice i pruža detaljne informacije o sastavu timova. Tokom utakmice sportski Hublot omogućuje najznačajnije informacije u realnom vremenu o strelcima svih pogodaka, dobijenim žutim i crvenim kartonima ali i šansama za gol. Ako je bilo koji trenutak eventualno propušten, keramički Hublot omogućuje ponovno viđenje ključnih trenutaka putem „replay“ funkcije koja se aktivira krunicom. Pomenute funkcije omogućuje napredni mozak, jer kućište od mikrobrušene i polirane plave keramike (44 mm) sadrži procesor Qualcomm® Snapdragon WearTM 4100+.

Hublot Big Bang Champions League prednji kadar
Hublot je za kućište odabrao keramiku i gumeni kaiš identične nijanse

Ekskluzivni Big Bang e Gen 3 Champions League takođe ima osam različitih senzora te GPS, Bluetooth, Wi-Fi, monitoring otkucaja srca, kao i NFC mogućnost povezivanja za plaćanje. Big Bang e Gen3 UEFA Champions League je, naravno, kompatibilan s najzastupljenijim operativnim sistemima današnjice: Google Android i Apple iOS platformom. Hublot u zvaničnom saopštenju najavljuje celodnevno trajanje baterije s dvosatnim ciklusom punjenja. Za odličnu autonomiju zadužen je kapacitet od 400 mAh.

Hublot Big Bang Champions League kais
Iako ne koristi automatski mehanizam novi Hublot promoviše besprekornu izradu detalja u maniru visokog časovničarstva

Novi „veliki prasak“ povezan je na plavi gumeni kaiš s crnim rubovima. Hublotova fudbalska referenca dostupna je u svega 200 primeraka, pa će Big Bang e Gen 3 Champions League biti vredan plen najbržih ljubitelja fudbala. Osim hitre reakcije, za kupovinu je potreban još jedan preduslov – na računu iznos od 6.200 evra. Istina, cena nije mala, ali je to trenutno najbolji način za praćenje 125 utakmica koje nas očekuju tokom sezone Lige šampiona!

Za više informacija o aktuelnoj ponudi i cenama Hublot satova posetite Maestro Jewelers, zvaničnog partnera ovog brenda u Srbiji.

Osnovni podaci
Brend Hublot
Model Big Bang e Gen 3 Champions League
Referenca 450.EX.1100.RX.UCL23
Dimenzije kućišta prečnik 42 mm, visina 14 mm
Materijal kućišta keramika
Narukvicakaiš guma
Vodootpornost 30 m
Mehanizam Qualcomm® Snapdragon WearTM 4100+
Ograničeno izdanje 200 primeraka
Cena 6.200 evra

Pročitajte još

- Oglas -

Pratite nas

- Oglas -
- Oglas -

Upoznajte se sa našim štampanim izdanjima

Vreme je da i vi saznate kako funkcionišu najsloženiji mehanizmi koje je ljudski rod izumeo. Sve tajne visokog časovničarstva, ali i brojni noviteti i zanimljivosti iz sveta satova i nakita u svakom broju naših izdanja Satovi i nakit i Katalog satova.

- Oglas -