21 / 05 / 24
- OGLAS -
NovostiHamilton satovi u filmu Interstellar

Hamilton satovi u filmu Interstellar

- Oglas -

Filmofili su sigurno primetili da se satovi Hamilton često mogu videti u poznatim filmovima. Zanimljiv je podatak da su se od 1951. pojavili u više od četiristo filmova, poslednji put u filmu Interstellar čija je premijera nedavno održana.

Ako ste gledali ovaj film, verovatno ste primetili da dva časovnika imaju vrlo zapaženu ulogu. Prvi, s nadimkom „Murph watch“ razvijen je specijalno za potrebe filma, tako da je u pitanju jedinstven model. U filmu ga Metju Mekonahi ostavlja svojoj kćerki, a na ruci nosi klasični Khaki Pilot Day Date s čeličnom narukvicom.

„Murph watch“ je vrlo zanimljiv sat koji je za kratko vreme, kombinacijom prepoznatljivih detalja za ovaj brend, napravljen u samo deset primeraka za potrebe snimanja. Nijedan primerak neće se, nažalost, naći u komercijalnoj prodaji.

Pročitajte još

- Oglas -

Pratite nas

- Oglas -
- Oglas -

Upoznajte se sa našim štampanim izdanjima

Vreme je da i vi saznate kako funkcionišu najsloženiji mehanizmi koje je ljudski rod izumeo. Sve tajne visokog časovničarstva, ali i brojni noviteti i zanimljivosti iz sveta satova i nakita u svakom broju naših izdanja Satovi i nakit i Katalog satova.

- Oglas -