22 / 01 / 22
- OGLAS -
NovostiH. Moser & Cie Venturer Small Second Bucherer Edition

H. Moser & Cie Venturer Small Second Bucherer Edition

- Oglas -

H. Moser & Cie sa modelom Venturer Small Second Bucherer Edition odaje počast poznatom lancu prodavnica satova i nakita. Bucherer edicija Venturer Small Second modela pretrpela je uglavnom estetske izmene.

Brojčanik u ponoćno plavoj boji zaista mami poglede. Tome svakako doprinosi i njegova završnica sa kružnim sunčevim zracima. Specijalno za ovaj model, razvijene su plava nemirnica i spirala. Iako ovo ne donosi ništa novo, radi se o lepom detalju, koji doprinosi ekskluzivnosti.

Kućište je izrađeno od 18-karatnog belog zlata i sastoji se iz tri dela. Prečnik kućišta je umerenih 39mm, sa visinom od 12,5mm. Nešto većoj visini, za jedan elegantan sat, doprinosi poprilično izdignuto safirno staklo. Pogled na kućni HMC 327 mehanizam pruža providan poklopac sata, takođe sa safirnim staklom.

H. Moser & Cie 327 kalibar radi na 18,000 vibracija po času i poseduje rezervu snage od 3 dana. Mehanizam je dekorisan do najsitnijih detalja, a poseduje i indikator preostale rezerve snage.

H. Moser & Cie Venturer Small Second Bucherer Edition dolazi na ručno napravljenom aligator kaišu, sa 18-karatnom potpisanom kopčom od belog zlata.

Pročitajte još

- Oglas -

Pratite nas

- Oglas -
- Oglas -

Upoznajte se našim štampanim izdanjima

Vreme je da i vi saznate kako funkcionišu najsloženiji mehanizmi koje je ljudski rod izumeo. Sve tajne visokog časovničarstva, ali i brojni noviteti i zanimljivosti iz sveta satova i nakita u svakom broju naših izdanja Satovi i nakit i Katalog satova.

- Oglas -