03 / 12 / 23
- OGLAS -
NovostiGreubel Forseyev Balancier Contemporain

Greubel Forseyev Balancier Contemporain

- Oglas -

Novi Balancier Contemporain s kućištem prečnika 39,6 mm najmanji je dosad proizveden Greubel Forseyev model.  Uprkos tome, sat je zadržao sve prepoznatljive Greubel Forseyeve karakteristike – idealne proporcije, kompleksnu trodimenzionalnu konstrukciju i prepoznatljivu estetiku.

Srce sata je veliki točkić nemirnice prečnika čak 12,6 mm, što garantuje izuzetnu preciznost i stabilnost. Obod točkića ima šest zlatnih vijaka, koji su udubljeni kako bi se dobilo na aerodinamičnosti te su lako podesivi da bi se poboljšala hronometrija sata.

Sat pokreće novi manufakturni kalibar na ručno navijanje s dva kućišta opruga, 33 rubina, 72-časovnom rezervom snage, frekvencijom od 21.600 vibracija na čas i funkcijama sati, minuta, malih sekundi i indikatora rezerve snage.

Više o Greubel Forseyevom Balancier Contemporainu i ostalim satovima s ovogodišnjeg Ženevskog salona satova potražite u sledećem broju Satova i nakita, leto 2019.

Pročitajte još

- Oglas -

Pratite nas

- Oglas -
- Oglas -

Upoznajte se sa našim štampanim izdanjima

Vreme je da i vi saznate kako funkcionišu najsloženiji mehanizmi koje je ljudski rod izumeo. Sve tajne visokog časovničarstva, ali i brojni noviteti i zanimljivosti iz sveta satova i nakita u svakom broju naših izdanja Satovi i nakit i Katalog satova.

- Oglas -