22 / 07 / 24
- OGLAS -
NovostiGrand Seiko – svečani početak prodaje u Srbiji

Grand Seiko – svečani početak prodaje u Srbiji

- Oglas -

Satovi ovog renomiranog japanskog brenda već dve godine mogu se kupiti u Srbiji, a zaljubljenici u sve uticajniji Grand Seiko nedavno su imali priliku da novitete upoznaju na svečanom koktelu organizovanom u tržnom centru Galerija.

Grand Seiko SBGA413 foto na ruci
Aktuelna ponuda elegantnih Grand Seiko satova dostupna je u okviru kompleksa Belgrade Waterfront

Ispred Watch Salona zaljubljenike u satove i predstavnike medija pozdravili su Ana i Boris Vitanov, vlasnici kompanije Vitanov d.o.o., koja je nakon turbulentnog pandemijskog perioda i formalno označila početak rada ekskluzivnog prodajnog mesta.

Grand Seiko Watch Salon koktel kvartet muzika
Mnogobrojni zaljubljenici u Grand Seiko satove uživali su u klasičnoj muzici

U ime japanske kompanije gostima su se obratili Vinsent Brun, generalni menadžer Seiko Germany, i Patrisio Testart, export i marketing menadžer. Oni su posetioce upoznali sa istorijom brenda Grand Seiko, najznačajnijim tehnološkim inovacijama i mehanizmima, principima poslovanja i izrade koja je tradicionalno posvećena izvrsnosti.

Grand Seiko Watch Salon koktel celebrity
Svečano otvaranje ekskluzivnog butika uveličali su i glumci Tamara Dragičević i Petar Benčina

Tokom promocije posetioci su mogli da isprobaju i detaljnije se upoznaju sa aktuelnom ponudom elegantnih Grand Seiko satova za koje dizajneri inspiraciju nalaze u lepotama prirode.

Grand Seiko SBGE275 foto na ruci
Atraktivno GMT izdanje brenda Grand Seiko privuklo je veliku pažnju posetilaca

Ekipa portala Satovi i nakit takođe je imala čast i zadovoljstvo da bude među gostima na svečanom koktelu i prezentaciji.  Ovim putem vam u galeriji fotografija prenosimo deo atmosfere te zaista nezaboravne večeri.

Svima koji su zainteresovani da se uživo upoznaju s modelima brendova Grand Seiko i Seiko predlažemo da posete Watch Salon gde će im na raspolaganju biti ljubazno osoblje kompanije Vitanov.

Pročitajte još

- Oglas -

Pratite nas

- Oglas -
- Oglas -

Upoznajte se sa našim štampanim izdanjima

Vreme je da i vi saznate kako funkcionišu najsloženiji mehanizmi koje je ljudski rod izumeo. Sve tajne visokog časovničarstva, ali i brojni noviteti i zanimljivosti iz sveta satova i nakita u svakom broju naših izdanja Satovi i nakit i Katalog satova.

- Oglas -