29 / 09 / 23
- OGLAS -
NovostiGarmin Lily - najmanji pametni sat s mnogo stila

Garmin Lily – najmanji pametni sat s mnogo stila

- Oglas -
Garmin je nedavno predstavio svoj najnoviji hit – Lily, mali i moderan model pametnog sata koji ima dve verzije, Classic i Sport.
Ovo je prvi model kompanije Garmin s tako malim kućištem (34 mm) ali s impresivnim brojem funkcija i petodnevnom rezervom snage.
Lily Classic dolazi s kaišem od italijanske kože, ramom od nerđajućeg čelika i hardverom, u tri svevremenske boje – svaka s neutralnim i ujednačenim elementima i mekanim kontrastima između kaiša i metalnog hardvera. Motivi na staklu su nadahnuti visokom modom, ali su suptilni za svakodnevno nošenje.

 

Lily Sport dolazi sa silikonskim kaišem, ramom od nerđajućeg čelika i hardverom, i dostupan je u tri sveže boje nadahnute sportskom modom. Sportski stil sadrži motive koji aludiraju na prirodu, zdravlje i wellness.

 

Više od modnog dodatka, Lily je pametni sat koji koristi glavne funkcije za praćenje zdravlja i aktivnosti.
IMG 5150 Final
Pruža celodnevni uvid u zdravstveno stanje – praćenjem disanja, zasićenosti krvi kiseonikom, stresa, hidratacije, kvaliteta sna i otkucaja srca (uz upozorenja koja korisnik može konfigurisati za visoke ili niske vrednosti). Senzor energije Body Battery pokazuje trenutni nivo energije u organizmu, što može pomoći pri planiranju treninga, odmora i spavanja.
Funkcije ženskog zdravlja, uključujući praćenje menstrualnog ciklusa i trudnoće, podržavaju žene tokom svake faze reproduktivnog ciklusa uz mogućnost beleženja simptoma, zajedno s ostalim podacima o zdravlju u aplikaciji Garmin Connect.
Lily se povezuje i s GPS-om kompatibilnog pametnog telefona za precizno praćenje šetnji, trčanja i vožnje na otvorenom, a pruža i celodnevnu povezanost i praktičnost uz trajanje baterije do pet dana.
IMG 5484 Final
Za više informacija o dostupnosti i maloprodajnim cenama modela Lily Classic i Lily Sport obratite u Garmin Srbija.

Pročitajte još

- Oglas -

Pratite nas

- Oglas -
- Oglas -

Upoznajte se sa našim štampanim izdanjima

Vreme je da i vi saznate kako funkcionišu najsloženiji mehanizmi koje je ljudski rod izumeo. Sve tajne visokog časovničarstva, ali i brojni noviteti i zanimljivosti iz sveta satova i nakita u svakom broju naših izdanja Satovi i nakit i Katalog satova.

- Oglas -