29 / 09 / 23
- OGLAS -
NovostiGarancija kvaliteta: Rolex ulazi u svet korišćenih satova

Garancija kvaliteta: Rolex ulazi u svet korišćenih satova

- Oglas -

Po nekom nepisanom pravilu Rolex satovi predstavljaju najtraženiji časovničarski ulov, predmet želje maltene svih kolekcionara. Gotovo da ne postoji ljubitelj satova imun na šarm Rolexove krune, što je poslednjih godina dovelo do velikog rasta potražnje. A višegodišnje liste čekanja doprinele su da satovi najpopularnijeg švajcarskog brenda budu van domašaja svih zainteresovanih kupaca.

Sada je, na iznenađenje mnogih, Rolex smelo ušao na teren sertifikovanih korišćenih modela. Prirodno se nameće pitanje: šta nam donosi popularni program Pre-Owned satova sa znakom krune?

Doživite iskustvo sertifikovanih Rolex satova

Bez najave i na iznenađenje mnogih iz Švajcarske je prvog dana decembra stigla vest da je Rolex ušao u program Certified Pre-Owned satova, što trgovcima u službenoj mreži omogućuje da prodaju korišćene Rolex modele sertifikovane kao autentične. Kako bi potvrdio samouvereni nastup, Rolex je za pomenute satove pripremio čak i dvogodišnju međunarodnu garanciju.

Rolex Pre Owned ciferblat
Autentični satovi kupcima nude jedinstvenu priliku da postanu deo Rolexovog sveta

Potvrđena autentičnost kao adut

Konkretno, Rolex Certified Pre-Owned program pre svega potvrđuje autentičnost upotrebljavanih Rolex satova starih najmanje tri godine. Time će biti eliminisana mogućnost prodaje i kupovine sata koji nije proizvela kompanija Rolex. U trenutku ponovne prodaje svaki kupac će dobiti prepoznatljivi Rolex Certified Pre-Owned žig, kao potvrdu da su u pitanju satovi koje krasi kvalitet svojstven svim Rolexovim proizvodima – i novim, i korišćenim.

Rolex Pre Owned pecat
Oznaka Rolex Certified Pre-Owned službeno potvrđuje da je sat originalan

Bucherer kao prodajni partner

Broj zainteresovanih kupaca zasigurno nije mali, pa vam dugujemo i informaciju kako se može doći do Rolex satova poznatog porekla. Sertifikovani Rolex satovi će u početku biti dostupni u ekskluzivnim Bucherer buticima u šest zemalja Evrope. Na spisku je, naravno, Švajcarska ali i Austrija, Nemačka, Francuska, Danska i Ujedinjeno Kraljevstvo. S ovom prodajom se startuje početkom decembra, pa će prvi Rolexovi časovnici iz Pre-Owned programa nekome biti i idealan novogodišnji poklon.

Tokom vremena mreža će se očekivano širiti. Naime, zainteresovani partneri kompanije Rolex koji odluče da postanu deo novog programa pridružiće se listi od proleća naredne godine.

Pročitajte još

- Oglas -

Pratite nas

- Oglas -
- Oglas -

Upoznajte se sa našim štampanim izdanjima

Vreme je da i vi saznate kako funkcionišu najsloženiji mehanizmi koje je ljudski rod izumeo. Sve tajne visokog časovničarstva, ali i brojni noviteti i zanimljivosti iz sveta satova i nakita u svakom broju naših izdanja Satovi i nakit i Katalog satova.

- Oglas -