02 / 12 / 23
- OGLAS -
NovostiFRÉDÉRIQUE CONSTANT Slimline Power Reserve Manufacture

FRÉDÉRIQUE CONSTANT Slimline Power Reserve Manufacture

- Oglas -

Švajcarski časovničarski brend Frédérique Constant predstavio je novu kolekciju klasičnih satova Slimline Power Reserve Manufacture koje pokreće novi, 28. po redu manufakturni mehanizam. 

 
Automatski kalibar FC-723 ima 28 rubina, 50-časovnu rezervu snage, frekvenciju od 28.800 vibracija na čas i funkcije sati, minuta, datuma i indikatora rezerve snage, a ukrašen je ženevskim motivom. 
 
Kalibar je vidljiv kroz safirno staklo na pozadini prefinjenog kućišta prečnika 40 mm, vodootpornog do 30 m. Postoje četiri verzije sata – od nerđajućeg čelika s tamnosivim brojčanikom (ref. FC-723GR3S6), od nerđajućeg čelika s tamnoplavim brojčanikom (ref. FC-723NR3S6), od nerđajućeg čelika sa srebrnim brojčanikom (ref. FC-723WR3S6) i od nerđajućeg čelika presvučenog ružičastim zlatom sa srebrnim brojčanikom (ref. FC-723WR3S4).
 

Pročitajte još

- Oglas -

Pratite nas

- Oglas -
- Oglas -

Upoznajte se sa našim štampanim izdanjima

Vreme je da i vi saznate kako funkcionišu najsloženiji mehanizmi koje je ljudski rod izumeo. Sve tajne visokog časovničarstva, ali i brojni noviteti i zanimljivosti iz sveta satova i nakita u svakom broju naših izdanja Satovi i nakit i Katalog satova.

- Oglas -