02 / 12 / 23
- OGLAS -
NovostiFortis Marinemaster Yellow modeli

Fortis Marinemaster Yellow modeli

- Oglas -

Fortisova linija Marinemaster sastoji se od nekoliko ronilačkih modela. Najnoviji dodatak ovoj kolekciji su dva atraktivna sata kojima dominiraju žuti detalji. Prvi model s prikazom dana i datuma pokreće švajcarski mehanizam 2836-2. Brušeno čelično kućište je prečnika 42 mm, a safirno staklo ima antireflektivni premaz s obe strane. Na jednosmernom rotirajućem prstenu ističe se žuta boja, a zahvaljujući tome što je nazubljen, lako se može okretati u bilo kojim uslovima. I indikatori časova i sekundna kazaljka su žuti. Marinemaster Day/Date Yellow ide uz metalnu narukvicu, isto kao i hronografski model. 

Marinemaster Yellow Chronograph ima kućište istog prečnika kao i Marinemaster Day/Date. Pokreće ga švajcarski mehanizam Valjoux 7750. Funkcije hronografa i tekuće sekunde očitavaju se na podbrojčanicima, a ima i prikaz dana i datuma. Žuti detalji preovlađuju na rotirajućem prstenu, a u istoj boji su i indikatori sati i pojedine kazaljke. Ni kod jednog ni kod drugog modela krunica nije ušrafljujuća, a zahvaljujući naprednim rešenjima koje Fortis primenjuje, ovo nije uticalo na vodootpornost, koja iznosi 200 metara.

Fortis Marinemaster Yellow 1


Pročitajte još

- Oglas -

Pratite nas

- Oglas -
- Oglas -

Upoznajte se sa našim štampanim izdanjima

Vreme je da i vi saznate kako funkcionišu najsloženiji mehanizmi koje je ljudski rod izumeo. Sve tajne visokog časovničarstva, ali i brojni noviteti i zanimljivosti iz sveta satova i nakita u svakom broju naših izdanja Satovi i nakit i Katalog satova.

- Oglas -