02 / 12 / 23
- OGLAS -
NovostiExtremely Piaget Double Sided Cuff Watch

Extremely Piaget Double Sided Cuff Watch

- Oglas -

Piagetov novi ženski model Extremely Piaget Double Sided Cuff Watch je prefinjena reinterpretacija ekstravagantnih satova iz ludih sedamdesetih godina prošlog veka.

Sat je dizajniran kao dijamantska narukvica s dva zasebna kućišta na suprotnim stranama. S jedne strane postavljeno je kućište s elegantnim crnim brojčanikom od oniksa, a s druge strane kućište s upečatljivim šarenim brojčanikom od opala.

Oba kućišta imaju dimenzije 23 mm X 24 mm X 6,5 mm, izrađena su od belog zlata i vodootporna su do 30 metara. Ukrašena su sa po 236 briljanata.

Narukvica sata je od belog zlata i u potpunosti optočena dijamantima, tačnije sa 1536 briljanata ukupne mase 7,92 karata.

U oba kućišta ugrađen je Piagetov kvarcni mehanizam 56P s funkcijama časova i minuta. Sat je izrađen kao unikatni primerak.

Pročitajte još

- Oglas -

Pratite nas

- Oglas -
- Oglas -

Upoznajte se sa našim štampanim izdanjima

Vreme je da i vi saznate kako funkcionišu najsloženiji mehanizmi koje je ljudski rod izumeo. Sve tajne visokog časovničarstva, ali i brojni noviteti i zanimljivosti iz sveta satova i nakita u svakom broju naših izdanja Satovi i nakit i Katalog satova.

- Oglas -