08 / 08 / 22
- OGLAS -
NovostiEmajlirani Breguetov klasik na sledećem SIHH-u

Emajlirani Breguetov klasik na sledećem SIHH-u

- Oglas -
Na sledećem prestižnom Ženevskom salonu satova legendarni švajcarski brend Breguet predstaviće nov klasični model u kolekciji Grandes Complications, koji krasi brojčanik od emajla.
Jednostavan beli brojčanik modela Classique Tourbillon Extra-Plat Automatique 5367 izrađen je od emajla starom tehnikom grand feu. U sredini brojčanika nalaze se prepoznatljive Breguetove plave kazaljke s kružićem na vrhu, dok je na pet sati smešten turbijon sa zanimljivim poprečnim mostom. Svi elementi na brojčaniku malo su pomereni iz centra.
Sat pokreće manufakturni automatski ultratanki kalibar 581 s 33 rubina, 80-časovnom rezervom snage i funkcijama sati, minuta i turbijona. Kalibar, koji radi na frekvenciji od 4 Hz,  bogato je ručno ukrašen.
Kalibar je smešten u elegantno kućište prečnika 42 milimetra koje će biti dostupno u verzijama od 18-karatnog ružičastog zlata i platine. Kućište je s obe strane prekriveno safirnim staklom, a vodootporno je do 30 metara.

Classique Tourbillon Extra-Plat Automatique 5367 ima kaiš od aligatorske kože s preklopnom šnalom.

Breguet Classique Tourbillon Extra Plat Automatique 5367 2018 02

Pročitajte još

- Oglas -

Pratite nas

- Oglas -
- Oglas -

Upoznajte se sa našim štampanim izdanjima

Vreme je da i vi saznate kako funkcionišu najsloženiji mehanizmi koje je ljudski rod izumeo. Sve tajne visokog časovničarstva, ali i brojni noviteti i zanimljivosti iz sveta satova i nakita u svakom broju naših izdanja Satovi i nakit i Katalog satova.

- Oglas -