21 / 04 / 24
- OGLAS -
NovostiDijamantski Twenty-8-Eight Skeleton Tourbillon

Dijamantski Twenty-8-Eight Skeleton Tourbillon

- Oglas -

Švajcarska manufaktura DeWitt predstavila je novu dijamantsku verziju sata Twenty-8-Eight Skeleton Tourbillon, koji se odlikuje pouzdanom izradom, robustnom konstrukcijom i zanimljivom i prefinjenom estetikom.

Kućište, prečnika 43 mm i debljine 10,28 mm, izrađeno je od 18-karatnog belog zlata i ukrašeno DeWittovim prepoznatljivim motivom „carskih stubova“ i s obe strane je prekriveno safirnim staklom. Vodootporno je do 30 metara.

Skeletonizovani brojčanik, čiji dizajn podseća na lavirint, ukrašen je sa 215 dijamanata i DeWittovim logom smeštenim na 9 sati. Na brojčaniku se ističu još i jednostavne crne kazaljke časova i minuta i tourbillon na 6 sati.

Sat pokreće DeWittov manufakturni kalibar DW8028s na ručno navijanje. DW8028s ima 19 rubina, 72-časovnu rezervu snage, tourbillon i funkcije sati i minuta, a radi na frekvenciji od 18.000 vibracija na čas.

Twenty-8-Eight Skeleton Tourbillon ide uz crni kaiš od aligatorske kože.

Pročitajte još

- Oglas -

Pratite nas

- Oglas -
- Oglas -

Upoznajte se sa našim štampanim izdanjima

Vreme je da i vi saznate kako funkcionišu najsloženiji mehanizmi koje je ljudski rod izumeo. Sve tajne visokog časovničarstva, ali i brojni noviteti i zanimljivosti iz sveta satova i nakita u svakom broju naših izdanja Satovi i nakit i Katalog satova.

- Oglas -