22 / 01 / 22
- OGLAS -
NovostiCrni Patravi TravelTec

Crni Patravi TravelTec

- Oglas -

Na predstojećem Baselworldu Carl F. Bucherer će predstaviti novu, potpuno crnu verziju popularnog modela Patravi TravelTec. Patravi TravelTec je, kako mu ime kaže, idealan za putnike jer kao najvažniju funkciju ima prikaz tri vremenske zone.

Kućište, prečnika 46,6 mm i debljine 15,5 mm, izrađeno je od nerđajućeg čelika i presvučeno slojem crnog DLC-a, koji je otporan na ogrebotine. Na gornjoj strani nalazi se safirno staklo, a na donjoj poklopac ukrašen gravurom Zemljine kugle. Sat je vodootporan do 50 metara.

Na crnom brojčaniku ističu se uvećane kazaljke sati i minuta i oznake vremena, tri podbrojčanika hronografa i detalji u crvenoj boji. Dve vremenske zone čitaju se preko dva prstena s vremenskim oznakama postavljena oko brojčanika, dok treću prikazuje crvena centralna kazaljka koja pritiskom dugmeta menja smer kretanja ka istoku ili zapadu. Prozor za datum se nalazi između 4 i 5 časova.

Sat pokreće Buchererov manufakturni automatski kalibar CFB 1901.1 sa 39 rubina, 42-časovnom rezervom snage i funkcijama sati, minuta, sekundi, hronografa, datuma i prikaza tri vremenske zone.

Novi Patravi TravelTec ide uz narukvicu od nerđajućeg čelika premazanoj slojem crnog DLC-a.

Pročitajte još

- Oglas -

Pratite nas

- Oglas -
- Oglas -

Upoznajte se našim štampanim izdanjima

Vreme je da i vi saznate kako funkcionišu najsloženiji mehanizmi koje je ljudski rod izumeo. Sve tajne visokog časovničarstva, ali i brojni noviteti i zanimljivosti iz sveta satova i nakita u svakom broju naših izdanja Satovi i nakit i Katalog satova.

- Oglas -