18 / 06 / 24
- OGLAS -
NovostiCorumov mitološki sat

Corumov mitološki sat

- Oglas -

Corumov novi model Golden Bridge Dragon & Phoenix sjedinjuje dva najzanimljivija bića iz kineske mitologije: zmaja, simbola života i snage, i feniksa, glasnika dobrih pretskazanja. Spojene legendarnim Corumovim izduženim, tzv. baguette mehanizmom, dve figure, ručno izrađene od zlata i pažljivo izrezbarene, donose veru u napredak i bolju budućnost.

Mehanizam sata je kalibar CO113 na ručno navijanje, s mostom i pločicom od 18-karatnog ružičastog zlata i 40-časovnom rezervom snage. Funkcije su mu sati i minuti.

Kućište dimenzija 34 x 51 mm je od 18-karatnog ružičastog zlata. Nereflektujuće safirno staklo postavljeno je na prednju, stražnju i bočne strane sata kako bi pogled na mehanizam i zlatne figure bio potpuno neometan. Sat je vodootporan do 30 metara.

Kaiš je od krokodilske kože sa šnalom od 18-karatnog ružičastog zlata.

Ovaj model, koji će biti predstavljen na predstojećem Baselworldu, ima i verziju s kućištem od 18-karatnog ružičastog zlata optočenog dijamantima.

Pročitajte još

- Oglas -

Pratite nas

- Oglas -
- Oglas -

Upoznajte se sa našim štampanim izdanjima

Vreme je da i vi saznate kako funkcionišu najsloženiji mehanizmi koje je ljudski rod izumeo. Sve tajne visokog časovničarstva, ali i brojni noviteti i zanimljivosti iz sveta satova i nakita u svakom broju naših izdanja Satovi i nakit i Katalog satova.

- Oglas -