05 / 12 / 23
- OGLAS -
NovostiClé de Cartier

Clé de Cartier

- Oglas -

Cartierova nova kolekcija satova Clé, predstavljena na ovogodišnjem SIHH-u, ističe se inovativnošću, kako stilskom, tako i tehnološkom. Stilska novost ovog modela je jednostavno i elegantno okruglo kućište, u potpunosti lišeno oštrih ivica, na koje se suptilno nastavlja lagano zaobljen ram sata, čime je postignut utisak uglađenosti i čistih linija.

Tehnološka posebnost ovog sata je novi sistem navijanja, tačnije, redizajnirano dugme, kojim je uklonjen problem nekontrolisanog pomeranja kazaljki. Naziv kolekcije Clé, odnosno ključ, inspirisan je upravo novim dugmetom koje je koncipirano prema starim ključevima za navijanje satova.

Mehanizam je kućni Cartierov automatski 1847 MC s dvosmernim sistemom navijanja i 42-časovnom rezervom snage.

Kućište prečnika 40 mm ima verzije od 18-karatnog belog zlata i 18-karatnog ružičastog zlata.

Brojčanik je beli s crnim rimskim brojkama i tri plave kazaljke. Prozor datuma nalazi se na 6 časova.

Sat ima narukvicu od belog zlata ili smeđi kožni kaiš.  

Ženski modeli ove kolekcije imaju verzije od 18-karatnog ružičastog zlata s dijamantima na ramu sata i zlatnom narukvicom, od 18-karatnog belog zlata s dijamantima na ramu i ružičastim kožnim kaišem, te od 18-karatnog belog zlata s dijamantima na ramu i brojčaniku sata i narukvicom obloženom dijamantima.

Pročitajte još

- Oglas -

Pratite nas

- Oglas -
- Oglas -

Upoznajte se sa našim štampanim izdanjima

Vreme je da i vi saznate kako funkcionišu najsloženiji mehanizmi koje je ljudski rod izumeo. Sve tajne visokog časovničarstva, ali i brojni noviteti i zanimljivosti iz sveta satova i nakita u svakom broju naših izdanja Satovi i nakit i Katalog satova.

- Oglas -