02 / 12 / 23
- OGLAS -
NovostiChopardova kolekcija nakita Garden of Kalahari

Chopardova kolekcija nakita Garden of Kalahari

- Oglas -
Na svečanoj ceremoniji, održanoj 21. januara 2017. u Parizu, Chopard je  predstavio novu luksuznu kolekciju nakita Garden of Kalahari. 
 
Na svečanosti je prikazan dokumentarni film o nastanku kolekcije. Po završetku filma publiku je oduševio nastup legendarne pevačice Širli Besi.
 
Događaju su, osim predsednika Choparda Karoline i Karla Šojfela, prisustvovale filmske zvezde Kristof Valc, Kirsten Danst, Žilijet Binoš, Izabel Iper, manekenka i prijateljica Choparda Eva Hercigova, Karla Bruni-Sarkozi, kao i mnogi drugi.  
 
Karolina Šojfele otkupila je u Bocvani predivni 342-karatni dijamant nazvan Queen of Kalahari i od njega kreirala 23 manja dijamanta koji čine temelj nove kolekcije Garden of Kalahari. Kolekcija, sastavljena od ogrlice, minđuša, dva prstena i posebnog sata, inspirisana je delikatnom strukturom čipke.

Pročitajte još

- Oglas -

Pratite nas

- Oglas -
- Oglas -

Upoznajte se sa našim štampanim izdanjima

Vreme je da i vi saznate kako funkcionišu najsloženiji mehanizmi koje je ljudski rod izumeo. Sve tajne visokog časovničarstva, ali i brojni noviteti i zanimljivosti iz sveta satova i nakita u svakom broju naših izdanja Satovi i nakit i Katalog satova.

- Oglas -