24 / 07 / 24
- OGLAS -
NovostiChopard Happy Butterfly X Mariah Carey – glamurozni sjaj dijamanata

Chopard Happy Butterfly X Mariah Carey – glamurozni sjaj dijamanata

- Oglas -

Ekskluzivni dijamantski nakit ateljea Chopard u novoj sezoni prezentuje proslavljena muzička zvezda i trendseterka Maraja Keri. U centru pažnje je neprolazni znak metamorfoze, Chopardov leptir veličanstvenih proporcija i senzualnih oblina. U pitanju je amblem koji prenosi poruku slobode i besprekorne umetničke izrade, ali i simbol impresivne karijere ove američke umetnice.

Iz kompanije Chopard, osnovane davne 1860. godine, neretko nam dolaze vrhunske kolekcije satova i prvoklasnih modnih detalja. Ipak, podjednaku pažnju ljubitelja ekskluzivnog aksesoara, po pravilu nežnijeg pola, privlači i svaka nova linija Chopardovog nakita.

Nova kolekcija, jednostavno nazvana Chopard x Mariah Carey, uključuje fin večernji nakit popločan zavodljivim dijamantima. Kolekciju čine velika ogrlicu s leptirom, prsten s leptirom i minđuše s anđeoskim krilima. Po tradiciji ateljea Chopard nakit je filigranski oblikovan od 18-karatnog belog zlata s Fairmined sertifikatom etičkog porekla, prestižnog materijala koji kao nikada do sada spaja održivost i luksuz.

Chopard X Mariah Carey ogrlica
Kada se govori o stilu Maraje Keri, dve reči se prirodno izdvajaju – glamur i elegancija. Te smernice prati i Chopardov nakit

Efekat leptira

Motiv leptira se neretko ponavlja u životu i karijeri američke pevačice, producentkinje i glumice. Pasionirani fanovi Maraje Keri sigurno znaju da je pre 25 godina muzičke prodavnice širom sveta ispunio njen šesti studijski album nazvan Butterfly (Leptir). Taj trenutak je odredio karijeru dame jedinstvenog vokala a, po mnogima, i novi muzički pravac, spajajući R&B i pop.

Chopard X Mariah Carey
Par asimetričnih minđuša primer je besprekorne selekcije dijamanata ali i izvrsne filigranske izrade

Talismani slobode i luksuza

Radionica Chopard u prvi plan stavlja luksuzne kreacije od 18-karatnog belog zlata. Raskoš im daju dijamanti različitih veličina koji stvaraju očaravajuću teksturu. Kolekcija Chopard Happy Butterfly X Mariah Carey sadrži par asimetričnih minđuša, fascinantnu ogrlicu i sofisticirani prsten, komade koji se mogu nositi posebno ali i u savršenoj harmoniji.

Nova linija prestižnog nakita biće dostupna u okviru ekskluzivnih butika kompanije Chopard i odabranih partnera. Cene za kolekciju Happy Butterfly x Mariah Carry startuju od 11.020 evra.

Za više informacija o aktuelnoj ponudi, dostupnosti i cenama svih kolekcija Chopard nakita posetite Maestro Jewelers, zvaničnog partnera ovog brenda u Srbiji.

Pročitajte još

- Oglas -

Pratite nas

- Oglas -
- Oglas -

Upoznajte se sa našim štampanim izdanjima

Vreme je da i vi saznate kako funkcionišu najsloženiji mehanizmi koje je ljudski rod izumeo. Sve tajne visokog časovničarstva, ali i brojni noviteti i zanimljivosti iz sveta satova i nakita u svakom broju naših izdanja Satovi i nakit i Katalog satova.

- Oglas -