22 / 01 / 22
- OGLAS -
NovostiCertina na Baselworldu

Certina na Baselworldu

- Oglas -

Među mnogim satovima koje je Certina predstavila na nedavno održanom Baselworldu, posebno se ističe Chronographe DS-8 Phase de Lune, model s komplikacijama Mesečevih mena i hronografa.

Mehanizam sata je kvarcni ETA G10.962 BH PRD Precidrive s funkcijama sati, minuta, sekundi, hronografa, datuma i indikatora Mesečevih mena i lunarnog ciklusa.

Kućište prečnika 41 mm izrađeno je od poliranog nerđajućeg čelika i ima nereflektujuće safirno staklo s gornje strane. Vodootporno je do 100 metara.

Na brojčaniku antracitsive boje u obliku podbrojčanika smešteni su indikator Mesečevih mena na 10 sati, hronograf na 3 časa i pokazivač malih sekundi na 6 sati. Prozor datuma nalazi se na 4 časa. Kazaljke od ružičastog zlata tretirane su PVD-om, a indikatori sati presvučeni slojem Super-LumiNove.

Kaiš modela je od smeđe kože s leptir šnalom. Phase de Lune ima i verzije s crnim brojčanikom i čeličnom narukvicom i srebrnim brojčanikom i smeđim kožnim kaišem.

Pročitajte još

- Oglas -

Pratite nas

- Oglas -
- Oglas -

Upoznajte se našim štampanim izdanjima

Vreme je da i vi saznate kako funkcionišu najsloženiji mehanizmi koje je ljudski rod izumeo. Sve tajne visokog časovničarstva, ali i brojni noviteti i zanimljivosti iz sveta satova i nakita u svakom broju naših izdanja Satovi i nakit i Katalog satova.

- Oglas -