23 / 04 / 24
- OGLAS -
NovostiCASIO: G-Shock Mudmaster GG-B100

CASIO: G-Shock Mudmaster GG-B100

- Oglas -
Casiov novi G-Shock Mudmaster GG-B100 je prvi sat u popularnoj sportskoj kolekciji Mudmaster s mogućnošću povezivanja s pametnim telefonom preko Bluetootha, a nadograđen je i s čak četiri senzora – termometrom, visinomerom/barometrom, digitalnim kompasom i brojačem koraka.
Osim navedenih, sat ima funkcije prikaza vremena izlaska i zalaska sunca, prikaza svetskog vremena, hronografa, alarma i automatskog uključivanja LED osvetljenja, kao i pametne funkcije poput brojača kalorija, pronalaska telefona i automatskog podešavanja vremena. Kućište veoma robustne konstrukcije otporne na udarce i blato ima dimenzije 55,4 x 34,9 x 19,3 mm, izrađeno je od ugljeničnih vlakana i vodootporno je do 200 m. Brojčanik kombinuje analogni i digitalni prikaz vremena.

Pročitajte još

- Oglas -

Pratite nas

- Oglas -
- Oglas -

Upoznajte se sa našim štampanim izdanjima

Vreme je da i vi saznate kako funkcionišu najsloženiji mehanizmi koje je ljudski rod izumeo. Sve tajne visokog časovničarstva, ali i brojni noviteti i zanimljivosti iz sveta satova i nakita u svakom broju naših izdanja Satovi i nakit i Katalog satova.

- Oglas -