24 / 07 / 24
- OGLAS -
NovostiCartier, Jaeger-LeCoultre, Piaget i Greubel Forsey na drugom danu SIHH-a

Cartier, Jaeger-LeCoultre, Piaget i Greubel Forsey na drugom danu SIHH-a

- Oglas -

Drugog dana SIHH-a donosimo vam slike i izveštaj iz izložbenih prostora luksuznih švajcarskih manufaktura Cartier, Jaeger-LeCoultre, Piaget i Greubel Forsey.

Cartier je kao i uvek predstavio niz novih klasičnih modela koji odišu glamurom, a na nas je poseban utisak ostavio Rotonde Mysterious Day & Night, kod kojeg Mesec i Sunce, kao indikatori doba dana i noći, „lebde“ na gornjoj polovini brojčanika.

Jaeger-LeCoultreov legendarni sportski sat Polaris proslavio je pedeseti rođendan, povodom čega je predstavljena nova kolekcija direktno inspirisana onom iz 1968. Osim novog Polarisa, JLC je predstavio i svog novog ambasadora – popularnog britanskog glumca Benedikta Kumberbača koji je, osim po upečatljivim dramskim ulogama, poznat i po elegantnom modnom izrazu.

Piaget je pak po proverenom receptu izložio nove modele iz svoje udarne kolekcije Altiplano i predstavio potpuno novu kolekciju satova za žene, nazvanu jednostavno Possession. Na nas je najupečatljiviji utisak ostavio novi Altiplano Ultimate Concept – najtanji automatski sat na svetu.

Ni Greubel Forsey ove godine nije razočarao: predstavio je tri nova tehnički složena i avangardno dizajnirana mehanička modela.

Osim na portalu, možete nas pratiti i na fejsbuk stranici Satovi i nakit.  

Pročitajte još

- Oglas -

Pratite nas

- Oglas -
- Oglas -

Upoznajte se sa našim štampanim izdanjima

Vreme je da i vi saznate kako funkcionišu najsloženiji mehanizmi koje je ljudski rod izumeo. Sve tajne visokog časovničarstva, ali i brojni noviteti i zanimljivosti iz sveta satova i nakita u svakom broju naših izdanja Satovi i nakit i Katalog satova.

- Oglas -