02 / 12 / 23
- OGLAS -
NovostiBvlgari Octo Finissimo Chronograph GMT Automatic

Bvlgari Octo Finissimo Chronograph GMT Automatic

- Oglas -

Octo Finissimo Chronograph GMT Automatic (ref. 103068), peti svetski rekorder italijanske manufakture Bvlgari, najtanji je automatski hronograf u istoriji časovničarstva.

 
Zanimljivost ovog hronografa je izuzetno tanko osmougaono kućište dimenzija 42 x 42 x 6,9 mm, koje kroz safirno staklo na pozadini sata otkriva manufakturni automatski kalibar BVL 318, debljine samo 3,3 mm. Elegantni kalibar radi na frekvenciji od 28.800 vibracija na čas i ima 37 rubina, 55-časovnu rezervu snage i funkcije sati, minuta, malih sekundi, hronografa i prikaza druge vremenske zone.
 
Kućište je izrađeno od peskarenog brušenog titanijuma, s obe strane je prekriveno safirnim staklom i vodootporno je do 30 m. Ram brojčanika se igra linijama – okruglim spoljnim obrubom i osmougaonim unutrašnjim dizajnom. Časovi, minuti i sekunde hronografa prikazani su crnim kazaljkama na srebrnom brojčaniku, pri čemu su kazaljke sati i minuta perforirane. Brojčanik je ukrašen logom brenda. 
 
Podbrojčanici su klasično koncentrisani na donjem delu brojčanika pa je prikaz standardnog vremena postavljen na 3 časa, prikaz minuta hronografa na 6 sati, a podbrojčanik malih minuta na 9 časova. Funkcija prikaza druge vremenske zone može se namestiti dugmićem koje se nalazi na 9 sati.
 
Narukvica Octo Finissimo Chronograph GMT Automatic izrađena je od peskarenog brušenog titanijuma.
 

Pročitajte još

- Oglas -

Pratite nas

- Oglas -
- Oglas -

Upoznajte se sa našim štampanim izdanjima

Vreme je da i vi saznate kako funkcionišu najsloženiji mehanizmi koje je ljudski rod izumeo. Sve tajne visokog časovničarstva, ali i brojni noviteti i zanimljivosti iz sveta satova i nakita u svakom broju naših izdanja Satovi i nakit i Katalog satova.

- Oglas -