29 / 09 / 23
- OGLAS -
NovostiBulova 98C140 Computron D-Cave Special Edition – ulaznica za digitalno doba

Bulova 98C140 Computron D-Cave Special Edition – ulaznica za digitalno doba

- Oglas -

Nastalo kao plod ekskluzivne saradnje s gejmerskim gigantom brendom D-Cave, posebno izdanje Computron sata predstavlja ultimativni časovnik za gejmere i entuzijaste. Kultni, futuristički dizajn inspirisan stilom iz sedamdesetih godina sada je u savremenom maniru.

Više od igre

Popularna gejmerska platforma D-Cave nedavno je ušla u svet časovničarstva kroz saradnju s kompanijom Bulova. Američki brend poznat po kvalitetnim i ekonomičnim satovima ljubiteljima naprednih igara i tehnologija namenio je posebno izdanje modela Computron. U pitanju je kultni sat iz perioda sedamdesetih, koji danas proživljava novu mladost. Reč je o satu koji po mnogima predstavlja ličnu kartu kompanije Bulova, modelu koji je ostavio veliki pečat u kvarcnoj eri. Najaktuelniji dodatak popularnoj Archive liniji, prema očekivanjima, spaja elemente gejmerskog životnog stila s voljenim dizajnom, pa sa sigurnošću možemo reći da je Bulova ponovo pogodila u centar mete.

Bulova Computron 98C140 prednji deo
Dizajniran da bude primećen, novitet američkog brenda kombinuje crno čelično kućište, prikaz matične ploče i digitalni ekran

Bulovin flert s kompjuterskom tehnologijom

Vizionarski dizajn Computron D-Cave sata nesumnjivo je inspirisan kompjuterskom tehnologijom koja je predstavljena na avangardan način. U centru pažnje je svakako nesvakidašnja forma kućišta i futuristički stil koji se često naziva vozački, jer raspored funkcija omogućuje da se tačno vreme proveri bez pomeranja ruke na upravljaču. U najnovijem izdanju inovativni dizajn je kompletiran prozirnim mineralnim kristalom koji prikazuje konstrukciju matične ploče, simbolično podsećajući na pionirsko doba Computron kolekcije i prve korake u razvoju gejming kulture.

Bulova Computron 98C140 profil
Ergonomska narukvica od nerđajućeg čelika zadužena je za udobnost

Computron D-Cave – sat za novu generaciju

Iz perspektive dizajna Bulova 98C140 Computron D-Cave Special Edition predstavlja klasu za sebe, časovnik koji zapravo i nema dodirnih tačaka s drugim modelima na tržištu. Tako novitet nastao u saradnji s kompanijom D-Cave pleni elegantnim crnim kućištem od nerđajućeg čelika, dimenzija 31 x 40 milimetara. Zahvaljujući visini kućišta od 14 milimetara, nova Bulova stvara preduslove za visok stepen udobnosti i komfora na ruci, što je imperativ tokom višečasovne virtuelne akcije. Apsolutno originalan, Computron D-Cave vreme prikazuje putem pomenutog digitalnog ekrana i retro grafike zelene boje. Kao dodatnu pogodnost novitet kuće Bulova stavlja na raspolaganje i dual time funkciju. U kolekcionarskom maniru kućište je osim imenom američkog brenda dekorisano i natpisom D-Cave.

Bulova Computron 98C140 ambijentalna
Prikaz vremena u digitalnoj tehnologiji istaknut je intenzivnom zelenom bojom

Predstavljen u posebnoj kutiji oplemenjenoj simbolima D-Cave dizajna, ovaj model na sebi svojstven način spaja prošlost i budućnost, kako časovničarstva tako i gejminga. Bulova 98C140 Computron D-Cave Special Edition isporučuje se na fleksibilnoj crnoj narukvici od nerđajućeg čelika. Kao i kod slavnog originala za rad je zadužen pouzdani kvarcni mehanizam.

Bulova Computron 98C140 poledjina
Za rad Bulova 98C140 Computron D-Cave Special Edition verzije zadužen je kvarcni mehanizam

Najbolje dolazi na kraju, jer za posedovanje atraktivne Bulove nije potreban dubok džep niti zlatna kreditna kartica. Naime, novitet američke kompanije košta 470 evra.

Za više informacija o aktuelnoj ponudi, dostupnosti i cenama Bulova satova posetite prodajna mesta kompanije BPM, zvaničnog partnera ovog brenda u Srbiji.

OSNOVNE INFORMACIJE
Brend: Bulova
Model: Computron D-Cave Special Edition
Referenca: 98C140
Dimenzije: 31 x 40 x 14 mm
Materijal kućišta: nerđajući čelik
Narukvica/kaiš: nerđajući čelik
Vodootpornost: 30 m
Mehanizam: Quartz
Cena: 470 evra

Pročitajte još

- Oglas -

Pratite nas

- Oglas -
- Oglas -

Upoznajte se sa našim štampanim izdanjima

Vreme je da i vi saznate kako funkcionišu najsloženiji mehanizmi koje je ljudski rod izumeo. Sve tajne visokog časovničarstva, ali i brojni noviteti i zanimljivosti iz sveta satova i nakita u svakom broju naših izdanja Satovi i nakit i Katalog satova.

- Oglas -