07 / 12 / 22
- OGLAS -
NovostiBreitlingov pilotski hronograf

Breitlingov pilotski hronograf

- Oglas -

Multifunkcionalni pilotski hronografi iz Breitlingove kolekcije Aerospace Evo poznati su po svom analogno-digitalnom brojčaniku, tzv. SuperQuartz mehanizmu, kalibru Breitling 79, s funkcijama merenja vremena do u stotinku sekunde, odbrojavanja, druge vremenske zone, alarma, minute repeatera, kalendara i indikatora trajanja baterije te posebno dizajniranoj krunici kojom se upravlja svim funkcijama sata.

Novi modeli iz kolekcije imaju kućište prečnika 43 mm izrađeno od titanijuma i presvučeno crnim ugljeničnim slojem koji satu daje snažan „tehnički“ izgled. Ram sata ima četiri karakteristična integrisana „zupca“ koji omogućavaju lakše rotiranje ali i štite safirno staklo koje prekriva brojčanik. Brojčanik ima pozadinsko osvetljenje, uvećane oznake sati i luminiscentne kazaljke, što ga čini izuzetno čitljivim, a postoje verzije u „volcano“ crnoj, „mariner“ plavoj i „tungsten“ sivoj boji. Sat je vodootporan do 100 metara i ide uz narukvicu od titanijuma, koja se može nadograditi pomoćnim kopilotskim elektronskim modulom, ili kaišem od kože, gume ili tkanine.

Proslavljajući tridesetu godišnjicu lansiranja kolekcije Aerospace, Breitling je ove godine predstavio Night Mission, poseban „rođendanski“ model s upadljivim žutim brojčanikom, inspirisan prvim Aerospaceom proizvedenim 1985. godine.

Pročitajte još

- Oglas -

Pratite nas

- Oglas -
- Oglas -

Upoznajte se sa našim štampanim izdanjima

Vreme je da i vi saznate kako funkcionišu najsloženiji mehanizmi koje je ljudski rod izumeo. Sve tajne visokog časovničarstva, ali i brojni noviteti i zanimljivosti iz sveta satova i nakita u svakom broju naših izdanja Satovi i nakit i Katalog satova.

- Oglas -