06 / 10 / 22
- OGLAS -
NovostiBreitlingov pametni hronograf

Breitlingov pametni hronograf

- Oglas -

B55 Connected je prvi Breitlingov hronograf s opcijom povezivanja s pametnim telefonom. Kod ovog modela u prvom planu ostaje funkcija hronografa, dok je veza s pametnim telefonom koncipirana više kao dopuna satu u vidu lakšeg i efikasnijeg korišćenja. Tako su, na primer, veliki ekran i ergonomski interfejs pametnog telefona predviđeni za brže upravljanje nekim funkcijama sata, kao što su podešavanje vremena, vremenskih zona, alarma i slično. Da je B55 ipak primarno hronograf i profesionalni instrument, dokazuje to što se merenja, poput trajanja leta, obavljaju satom i zatim, po volji korisnika, prebacuju na pametni telefon.

B55 Connected je autentični avijatičarski sat s funkcijama daljinomera i merenja višečasovnih događaja. Opremljen je i inovativnim uređajem „chrono flight“ koji meri trajanje leta beležeći vreme i datum poletanja i sletanja, a pokreće se rotiranjem rama sata.

Mehanizam je ekskluzivni novi kalibar Breitling B55, superkvarcni, što znači da je deset puta tačniji od standardnog kvarcnog.

Kućište sata je izrađeno od titanijuma i presvučeno crnim slojem ugljenika. Brojčanik sadrži dva LCD ekrana koji su pozadinski osvetljeni, a posebno se ističe plavi znak za bežični signal. Čvrst gumeni kaiš u plavoj i crnoj boji dodatno doprinosi ovakvom „ultratehničkom“ izgledu sata. Sat je predstavljen na nedavno održanom sajmu u Baselu.

Pročitajte još

- Oglas -

Pratite nas

- Oglas -
- Oglas -

Upoznajte se sa našim štampanim izdanjima

Vreme je da i vi saznate kako funkcionišu najsloženiji mehanizmi koje je ljudski rod izumeo. Sve tajne visokog časovničarstva, ali i brojni noviteti i zanimljivosti iz sveta satova i nakita u svakom broju naših izdanja Satovi i nakit i Katalog satova.

- Oglas -