02 / 12 / 23
- OGLAS -
NovostiBreitlingov Chronoliner

Breitlingov Chronoliner

- Oglas -

Novi Breitlingov Chronoliner, inspirisan modelima iz pedesetih i šezdesetih godina prošlog veka, zamišljen je kao autentični avijatičarski sat. Široki crni ram sata od visokokvalitetne keramike otporne na ogrebotine, s originalnim zvezdastim izrezom, omogućava jednostavno očitavanje druge vremenske zone u 24-časovnom vremenskom formatu, što je posebno korisno na dugim letovima.

Dodatne funkcije sata razmeštene su u obliku brojača na brojčaniku sata, i to na 12, 9 i 6 časova. Crni brojčanik ovog modela, s bleštavim oznakama sati, velikim kazaljkama i belim brojačima, ističe se čitljivošću svojstvenom najpreciznijim letačkim instrumentima.

Mehanizam sata je mehanički automatski s kalibrom Breitling 24 i ima 25 rubina. Funkcije su mu sati, minuti, sekunde, datum, hronograf i pokazivač druge vremenske zone.

Kućište prečnika 48 mm napravljeno je od poliranog čelika i ima crni keramički ram koji se rotira u oba smera. Staklo je safirno, zakrivljeno, s nereflektujućim slojem s obe strane. Sat je vodootporan do 100 metara.

Narukvica sata je od čelika i ima verzije Classic Ocean i Navitimer.

Breitling Chronoliner predstavljen je na ovogodišnjem Baselworldu.

Pročitajte još

- Oglas -

Pratite nas

- Oglas -
- Oglas -

Upoznajte se sa našim štampanim izdanjima

Vreme je da i vi saznate kako funkcionišu najsloženiji mehanizmi koje je ljudski rod izumeo. Sve tajne visokog časovničarstva, ali i brojni noviteti i zanimljivosti iz sveta satova i nakita u svakom broju naših izdanja Satovi i nakit i Katalog satova.

- Oglas -