18 / 01 / 22
- OGLAS -
NovostiBreitling Superocean Heritage '57 Limited Edition II

Breitling Superocean Heritage ’57 Limited Edition II

- Oglas -

Malu kazaljku (Petite Aiguille) za najbolji cenovno pristupačan sat na ovogodišnjem Grand Prix d’Horlogerie de Genève (GPHG) osvojio je Breitling za sportski model Superocean Heritage Limited Edition II, posvećen zdravstvenim radnicima koji se bore protiv Covida-19.

Superocean Heritage ’57 Limited Edition II, novi Breitlingov ronilački sat iz popularne kolekcije Superocean, nastao je kao posveta zdravstvenim radnicima koji se neumorno bore protiv bolesti Covid-19, a proizveden je u ograničenoj seriji od samo 1000 primeraka. Ova serija ima humanitaran karakter, jer će deo prihoda od prodaje Breitling donirati fondacijama koje pomažu zdravstvenim radnicima u nekim od zarazom najzahvaćenijih zemalja sveta; za svaki od prvih sto prodatih modela, Breitling će donirati dodatnih 1000 švajcarskih franaka. Najupečatljivi elemenat sata je tamnoplavi brojčanik s oznakama vremena i kazaljkama premazanim Super-Luminovom duginih boja koje, kako tvrde iz Breitlinga, simbolišu optimizam i nadu u bolje sutra. 

Više u novom broju časopisa Satovi i nakit br. 27, zima 2020.

Pročitajte još

- Oglas -

Pratite nas

- Oglas -
- Oglas -

Upoznajte se našim štampanim izdanjima

Vreme je da i vi saznate kako funkcionišu najsloženiji mehanizmi koje je ljudski rod izumeo. Sve tajne visokog časovničarstva, ali i brojni noviteti i zanimljivosti iz sveta satova i nakita u svakom broju naših izdanja Satovi i nakit i Katalog satova.

- Oglas -