05 / 12 / 23
- OGLAS -
NovostiBreitling Galactic 44

Breitling Galactic 44

- Oglas -

Breitling Galactic 44 predstavlja sportski orijentisanu dopunu postojećoj Galactic seriji. Masivno čelično kućište sa prečnikom od 44mm i visinom od 14,3mm doprinosi atraktivnosti sata. Jednosmerni rotirajući prsten sa brušenom završnicom, poseduje umetnutu minutnu skalu od crne gume. Galactic 44 proizvodiće se sa brojčanicima u crnoj, plavoj kao i krem boji. Pored prikaza datuma na “3h”, tu je i veliki prikaz dana pri “12h”. Luminescentni premaz na kazaljkama i markerima je u krem boji. Safirno staklo sa dvostrukim anti-reflektivnim premazom podrazumeva se kod novih Breitling modela. Galactic 44 vodootporan je do 200 metara.

U ovom modelu nalazi se Breitling 45 automatski kalibar, koji predstavlja dorađen ETA mehanizam. Poseduje rezervu snage od 42 časa i zadovoljava COSC standarde. Novom modelu odlično stoji platneni kaiš, a može se dobiti i sa čeličnom narukvicom, ili širokim izborom kožnih i gumenih kaiševa.

2 Breitling Galactic 44

Pročitajte još

- Oglas -

Pratite nas

- Oglas -
- Oglas -

Upoznajte se sa našim štampanim izdanjima

Vreme je da i vi saznate kako funkcionišu najsloženiji mehanizmi koje je ljudski rod izumeo. Sve tajne visokog časovničarstva, ali i brojni noviteti i zanimljivosti iz sveta satova i nakita u svakom broju naših izdanja Satovi i nakit i Katalog satova.

- Oglas -