19 / 09 / 21
- OGLAS -
NovostiBreitling for Bentley Supersports B55

Breitling for Bentley Supersports B55

- Oglas -
Kako bi proslavio plasiranje novog automobila Bentley Continental Supersports, Breitling for Bentley dizajnirao je moderan funkcionalan sportski sat.
 
Novi model Bentley Supersports B55 ima robustno kućište prečnika 46 milimetara, izrađeno od titanijuma i vodootporno do 100 metara. Nazubljeni obruč izrađen je pak od ugljeničnih vlakana, materijala popularnog u automobilskoj industriji.
 
U kućištu se nalazi Breitlingov SuperQuartz kalibar B55 s funkcijama analognog i digitalnog prikaza vremena, hronografa, prikaza druge vremenske zone, brojača krugova, elektronskog brzinomera, odbrojavanja vremena, alarma, kalendara i dr. Sat je moguće povezati s pametnim telefonom putem Bluetootha. Pritom se za rad koristi aplikacija razvijena u Švajcarskoj specijalno za ovaj model.
 
Tamni brojčanik, osim kazaljki, za prikaz vremena i drugih informacija ima i dva LCD ekrana s pozadinskim osvetljenjem.
 
Bentley Supersports B55 dolazi na crnom gumenom kaišu, u ograničenoj seriji od 500 primeraka.

Pročitajte još

- Oglas -

Pratite nas

- Oglas -
- Oglas -

Upoznajte se našim štampanim izdanjima

Vreme je da i vi saznate kako funkcionišu najsloženiji mehanizmi koje je ljudski rod izumeo. Sve tajne visokog časovničarstva, ali i brojni noviteti i zanimljivosti iz sveta satova i nakita u svakom broju naših izdanja Satovi i nakit i Katalog satova.

- Oglas -