23 / 04 / 24
- OGLAS -
NovostiBreitling Chronospace Military

Breitling Chronospace Military

- Oglas -

Odličan primer Breitlingovih profesionalnih instrumenata upravo je novi model Chronospace Military. S raznim naprednim funkcijama, crnim kućištem sa ugljeničnim premazom i otpornim platnenim kaišem, Chronospace Military je odličan saputnik u najrazličitijim misijama i mnogim ekstremnim uslovima. Rotirajući prsten kućišta okreće se u oba smera i poseduje kompas-skalu. Zahvaljujući prilično nazubljenim ivicama lako se okreće čak i s rukavicama na ruci.

U novom modelu nalazi se SuperQuartz hronografski mehanizam, deset puta precizniji od klasičnih kvarcnih mehanizama. Zahvaljujući tome dobio je COSC-ov sertifikat. Brojčanik s većim indikatorima časova i kazaljkama s luminescentnim premazom garantuje optimalnu čitljivost. Na njemu se nalaze i dva displeja s pozadinskim osvetljenjem, koji jasno prikazuju brojne pilotske funkcije. Između ostalog tu su: hronograf koji meri stotinke, alarm, tajmer, prikaz druge vremenske zone i UTC vremena.

Prečnik kućišta je 46 mm, a vodootpornost 50 m. Pored izdržljivog platnenog kaiša u sivoj i kaki boji, Chronospace Military može se dobiti i na udobnoj čeličnoj meš narukvici. Cena ovog modela kod nas je 4.940 evra.

Pročitajte još

- Oglas -

Pratite nas

- Oglas -
- Oglas -

Upoznajte se sa našim štampanim izdanjima

Vreme je da i vi saznate kako funkcionišu najsloženiji mehanizmi koje je ljudski rod izumeo. Sve tajne visokog časovničarstva, ali i brojni noviteti i zanimljivosti iz sveta satova i nakita u svakom broju naših izdanja Satovi i nakit i Katalog satova.

- Oglas -