18 / 06 / 24
- OGLAS -
NovostiBlancpain na Baselworldu

Blancpain na Baselworldu

- Oglas -

Blancpain prvi put u kolekciji Villeret nudi sat s velikim prozorom za datum. Sastavljen od dva prostrana okna, veliki prozor za datum garantuje optimalnu čitljivost, ali i daje satu notu elegancije i sofisticiranosti. Kao i prethodni modeli iz ove kolekcije, i Grande Date se ističe dizajnom čistih linija i vanvremenskom estetikom.

Sat pokreće Blancpainov kućni automatski kalibar 6950 s dva kućišta opruga i posebnim mehanizmom velikog datuma opremljenim sistemom zaštite od udara. Mehanizam se sastoji od 285 delova, ima 35 rubina i 72-časovnu rezervu snage. Sat ima funkcije časova, minuta, sekundi i datuma.

Kućište prečnika 40 mm izrađeno je od 18-karatnog ružičastog zlata i prekriveno safirnim staklom s gornje i donje strane. Vodootporno je do 30 metara.

Na svetlom brojčaniku nalaze se zlatne kazaljke i rimske brojke kao oznake sati, te veliki prozor datuma smešten na 6 časova.

Sat, koji je predstavljen na nedavno održanom Baselworldu, ide uz smeđi kaiš od krokodilske kože.

Pročitajte još

- Oglas -

Pratite nas

- Oglas -
- Oglas -

Upoznajte se sa našim štampanim izdanjima

Vreme je da i vi saznate kako funkcionišu najsloženiji mehanizmi koje je ljudski rod izumeo. Sve tajne visokog časovničarstva, ali i brojni noviteti i zanimljivosti iz sveta satova i nakita u svakom broju naših izdanja Satovi i nakit i Katalog satova.

- Oglas -