18 / 06 / 24
- OGLAS -
NovostiBig Bang Broderie

Big Bang Broderie

- Oglas -

Hublotov Big Bang Broderie predstavlja raskošan spoj čipke, verovatno najženstvenijeg materijala, i švajcarske časovničarske tradicije. Čipkani uzorak, koji je izradila poznata švajcarska tekstilna manufaktura Bischoff, složenim procesom je nanesen na ugljenična vlakna od kojih je izrađen brojčanik sata. Čipkom je prikazan stilizovani motiv lobanje, koji luksuzu daje dozu bunta i rock stila. Na brojčaniku se ističu i dijamantske oznake vremena.

Kućište prečnika 41 mm izrađeno je od poliranog nerđajućeg čelika i optočeno sa 198 dijamanata. S gornje strane ima nerefleksivno safirno staklo. Ram sata je od ugljeničnih vlakana s nanesenom čipkom, a za kućište je pričvršćen vijcima od titanijuma. Sat je vodootporan do sto metara.

Mehanizam sata je Hublotov manufakturni automatski HUB1110 s 21 rubinom, 42-časovnom rezervom snage i funkcijama sati, minuta i sekundi.

Kaiš sata je izrađen od kombinacije gume i svile i ukrašen čipkanim arabeskama.

Big Bang Broderie postoji i u srebrnoj, zlatnoj i posebnoj crnoj varijanti s crnim dijamantima.

 

Pročitajte još

- Oglas -

Pratite nas

- Oglas -
- Oglas -

Upoznajte se sa našim štampanim izdanjima

Vreme je da i vi saznate kako funkcionišu najsloženiji mehanizmi koje je ljudski rod izumeo. Sve tajne visokog časovničarstva, ali i brojni noviteti i zanimljivosti iz sveta satova i nakita u svakom broju naših izdanja Satovi i nakit i Katalog satova.

- Oglas -