06 / 10 / 22
- OGLAS -
NovostiBell & Ross BR 126 Sport Heritage GMT & Flyback

Bell & Ross BR 126 Sport Heritage GMT & Flyback

- Oglas -

U poslednje vreme satovi inspirisani pedesetim i šezdesetim godinama prošlog veka imaju veliku popularnost. Čini se da je ovaj trend započeo Tudor sa svojom Heritage linijom modela, a i mnogi drugi proizvođači su ovde videli svoju priliku.

Tako Bell & Ross predstavlja BR 126 Sport Heritage GMT & Flyback, sat u duhu nekih davnih vremena. Ništa ne bi bilo čudno da ne znamo činjenicu da je kompanija Bell & Ross osnovana tek pre dvadesetak godina. Sve im opraštamo ovaj put, jer su ga dizajnerski zaista pogodili!

Kućište sa prečnikom od 43mm vodootporno je do 100m. Tahimetarska skala okružuje brojčanik. Izdignuto safirno staklo samo doprinosi duhu prošlih vremena. Kazaljke i satni markeri su pozlaćeni.

GMT komplikacija na levom podbrojčaniku kontroliše se putem tastera na poziciji „10h“. Na desnom podbrojčaniku nalazi se prikaz tekućih sekunda. Vreme mereno sa flajbek hronograf funkcijom prikazuje se putem dve centralne kazaljke. Jedne zadužene za minute, a druge za sekunde.

Bell & RossBR 126 Sport Heritage GMT & Flyback biće napravljen u svega 500 primeraka, po ceni od gotovo 8.000 evra.

 

Pročitajte još

- Oglas -

Pratite nas

- Oglas -
- Oglas -

Upoznajte se sa našim štampanim izdanjima

Vreme je da i vi saznate kako funkcionišu najsloženiji mehanizmi koje je ljudski rod izumeo. Sve tajne visokog časovničarstva, ali i brojni noviteti i zanimljivosti iz sveta satova i nakita u svakom broju naših izdanja Satovi i nakit i Katalog satova.

- Oglas -