21 / 05 / 24
- OGLAS -
NovostiBar Refaeli novo lice Hublota

Bar Refaeli novo lice Hublota

- Oglas -

Izraelski supermodel Bar Refaeli proglašena je za novo lice brenda Hublot. Refaeli se tako pridružila impresivnoj listi dosadašnjih ambasadora Hublota koju čine Kobi Brajant, Džej Zi, Dvejn Vejd, Pele, Jusejn Bolt i mnogi drugi.

Na ekskluzivnom događaju proglašenja nove ambasadorke, održanom prvog dana njujorške Nedelje mode, Refaeli je nosila čipkanu haljinu koju je kreirao Hublotov partner Bischoff, vodeći švajcarski proizvođač čipke. Haljina predstavlja svojevrsnu najavu nove Hublotove linije satova za žene, nastale u saradnji s Bischoffom, Big Bang Broderie, koja je jedinstvena po tome što spaja uzorak čipke s prepoznatljivim Hublotovim mehanizmom.

Big Bang Broderie ima brojčanik s uzorkom čipke u motivu lobanje, a kaiš i ram sata ukrašeni su dijamantima i elementima arabeske.

 

Pročitajte još

- Oglas -

Pratite nas

- Oglas -
- Oglas -

Upoznajte se sa našim štampanim izdanjima

Vreme je da i vi saznate kako funkcionišu najsloženiji mehanizmi koje je ljudski rod izumeo. Sve tajne visokog časovničarstva, ali i brojni noviteti i zanimljivosti iz sveta satova i nakita u svakom broju naših izdanja Satovi i nakit i Katalog satova.

- Oglas -