24 / 07 / 24
- OGLAS -
NovostiAudemars Piguet Royal Oak Concept Acoustic Research

Audemars Piguet Royal Oak Concept Acoustic Research

- Oglas -

Mnogo pre Salona časovničarstva u Ženevi iz Audemars Pigueta su došle informacije o novom, do sada najinovativnijem  koncept modelu koji će tom prilikom zvanično biti predstavljen.

Stručnjacima u ovoj manufakturi pošlo je za rukom da stvore kućište sata s vrhunskim akustičnim svojstvima, zahvaljujući primeni principa na kojima se zasniva funkcionisanje žičanih muzičkih instrumenata. Naime, Royal Oak Acoustic Research koncept poseduje komplikaciju minutnog ponavljača, tako da je akustičnost veoma značajna. Pored toga, kućište ima i solidnu vodootpornost do 20 metara, što je u suprotnosti s dobrim akustičnim svojstvima.

Poznate su i pojedine specifikacije novog modela. Mehanizam je ručno navijan, a pored minutnog ponavljača poseduje i tourbillon, kao i hronograf sa stupčastim točkom. Rezerva snage je 48 časova, a frekvencija 21.600 vibracija na čas. Kućište sata je od titanijuma i ima prečnik od 44 mm.

Više informacija o tehničkim karakteristikama i serijskoj proizvodnji biće poznato nakon predstavljanja na narednom  SIHH-u.

AP Royal Oak Concept 2

Pročitajte još

- Oglas -

Pratite nas

- Oglas -
- Oglas -

Upoznajte se sa našim štampanim izdanjima

Vreme je da i vi saznate kako funkcionišu najsloženiji mehanizmi koje je ljudski rod izumeo. Sve tajne visokog časovničarstva, ali i brojni noviteti i zanimljivosti iz sveta satova i nakita u svakom broju naših izdanja Satovi i nakit i Katalog satova.

- Oglas -