24 / 07 / 24
- OGLAS -
NovostiAudemars Piguet Millenary Ladies

Audemars Piguet Millenary Ladies

- Oglas -

Manufaktura Audemars Piguet već 130 godina proizvodi složene ženske satove, kombinujući vrhunska časovničarska umeća sa estetikom. Sa novom Millenary kolekcijom tradicija se nastavlja. U ponudi će se naći tri modela sa 5201 kalibrom koji se ručno navija i posebnim, ovalnim kućištem.

Sa lansiranjem novih modela Audemars Piguet pokrenuo je i reklamnu kampanju koja je započela ovog meseca. Pored štampanih izdanja snimljen je i film. Zaštitno lice kampanje je model Anuk Leper.

Mehanizam sata vidljiv je i sa prednje i sa zadnje strane. Ima rezervu snage od 49 časova i radi na frekvenciji od 21.600 vibracija po času. U zavisnosti od verzije kućište može biti od 18-karatnog belog ili ružičastog zlata, ukrašeno dijamantima. Brojčanik takođe može biti ukrašen dijamantima, ili izrađen od bisera.

Audemars Piguet Millenary Ladies 2

Pročitajte još

- Oglas -

Pratite nas

- Oglas -
- Oglas -

Upoznajte se sa našim štampanim izdanjima

Vreme je da i vi saznate kako funkcionišu najsloženiji mehanizmi koje je ljudski rod izumeo. Sve tajne visokog časovničarstva, ali i brojni noviteti i zanimljivosti iz sveta satova i nakita u svakom broju naših izdanja Satovi i nakit i Katalog satova.

- Oglas -