19 / 09 / 21
- OGLAS -
NovostiApple Watch 2

Apple Watch 2

- Oglas -
Kompanija Apple predstavila je drugu generaciju svog pametnog sata. Iako je dizajn praktično nepromenjen, Apple Watch 2 ima brojna unapređenja u odnosu na prethodnika. Kao i do sada radiće se u dve dimenzije. Manja (38 mm) predviđena  je za one sa nešto tanjim zglobom, kao i za pripadnice nežnijeg pola. Druga verzija biće sa moderna 42 mm. Elegantno pravougaono kućište  izrađivaće se od nerđajućeg čelika i aluminijuma, a verzija od 18-karatnog zlata više neće biti u ponudi. Novost je model s kućištem od crne keramike. 
 
Apple Watch 2 pretrpeo je najveće izmene u tehničkom aspektu. U njega je ugrađen GPS prijemnik, a ekran je značajno unapređen. U odnosu na prethodni model duplo je svetliji. Baterija se još uvek ne spominje, tako da verovatno zahteva svakodnevno punjenje kao što je to bilo i do sada. Vodootpornost je povećana na 50 metara, pa se Apple Watch 2 može koristiti prilikom plivanja, što je još jedno značajno unapređenje.

Pročitajte još

- Oglas -

Pratite nas

- Oglas -
- Oglas -

Upoznajte se našim štampanim izdanjima

Vreme je da i vi saznate kako funkcionišu najsloženiji mehanizmi koje je ljudski rod izumeo. Sve tajne visokog časovničarstva, ali i brojni noviteti i zanimljivosti iz sveta satova i nakita u svakom broju naših izdanja Satovi i nakit i Katalog satova.

- Oglas -