18 / 06 / 24
- OGLAS -
NovostiALPINA AlpinerX

ALPINA AlpinerX

- Oglas -

Posle prošlogodišnje kampanje na web platformi za finansiranje projekata Kickstarter, preko koje je više od tri hiljada kupaca naručilo i dizajniralo sopstveni pametni sat AlpinerX, švajcarski časovničarski brend Alpina odabrao je četiri najuspešnija dizajna i uvrstio ih u stalnu kolekciju. 

 
Svi modeli imaju robustno, do 100 m vodootporno 45-milimetarsko kućište izrađeno od staklene vune i čelika, rotirajući ram s oznakama kompasa, analogno-digitalni brojčanik i pametni kalibar MMT-283-1 s funkcijama prikaza svetskog vremena, praćenja dnevnih aktivnosti, spavanja i rada srca, dynamic coacha, alarma, obaveštenja o pozivima i porukama, kompasa, barometra i indikatorima UV zračenja, visine i temperature, a razlikuju se po boji brojčanika i rama, i kaišu. 
 

Pročitajte još

- Oglas -

Pratite nas

- Oglas -
- Oglas -

Upoznajte se sa našim štampanim izdanjima

Vreme je da i vi saznate kako funkcionišu najsloženiji mehanizmi koje je ljudski rod izumeo. Sve tajne visokog časovničarstva, ali i brojni noviteti i zanimljivosti iz sveta satova i nakita u svakom broju naših izdanja Satovi i nakit i Katalog satova.

- Oglas -