21 / 05 / 24
- OGLAS -
Novosti1822 Virtuoso IX

1822 Virtuoso IX

- Oglas -
Bovetov model Virtuoso IX s minuciozno lakiranim i gijoširanim plavim brojčanikom, naprednim manufakturnim mehanizmom i kućištem od skupocenog metala, oličenje je prefinjenosti i luksuza. Kućište dimenzija 46,3 x 16 mm, s verzijama od 18-karatnog ružičastog ili belog zlata i platine, izrađeno je po Bovetovom konceptu Amadéo, koji omogućava jednostavno pretvaranje sata iz ručnog u džepni ili čak stoni.

U kućištu kuca skeletonizovani kalibar 17BM04-DFR s 58 rubina, desetodnevnom rezervom snage, frekvencijom od 18.800 vibracija na čas i funkcijama sati, minuta, velikog datuma, prikaza druge vremenske zone, letećeg tourbillona sa sekundama i indikatorom rezerve snage. Časovi, minuti, druga vremenska zona i rezerva snage smešteni su na gornjoj strani sata, a donja strana isto prikazuje časove i minute.

Više o Bovetovom 1822 Virtuoso IX i ostalim satovima s ovogodišnjeg Ženevskog salona satova potražite u sledećem broju česopisa Satovi i nakit, leto 2019.

Pročitajte još

- Oglas -

Pratite nas

- Oglas -
- Oglas -

Upoznajte se sa našim štampanim izdanjima

Vreme je da i vi saznate kako funkcionišu najsloženiji mehanizmi koje je ljudski rod izumeo. Sve tajne visokog časovničarstva, ali i brojni noviteti i zanimljivosti iz sveta satova i nakita u svakom broju naših izdanja Satovi i nakit i Katalog satova.

- Oglas -