23 / 04 / 24
- OGLAS -
Velike pričeTema nedeljeGde da čuvate skupe satove?

Gde da čuvate skupe satove?

- Oglas -

Prvi predlog je sef u banci. Većina banaka nudi uslugu iznajmljivanja metalne kutije u sigurnoj sobi za malu godišnju naknadu, u kojoj se mogu čuvati skupoceni satovi i nakit ili važni dokumenti. Mada je ovo jedan od najsigurnijih načina zaštite dragocenosti, ako često menjate nakit ili satove moglo bi da vam postane neprijatno da idete u banku i prolazite kroz celi sigurnosni postupak da biste često menjali sadržaj sefa.

Kako bi se sprečila krađa skupocenih satova ili nakita u slučaju provale, drugi predlog je jednostavni metalni kućni sef koji možete sakriti bilo gde. Većina manjih sefova u slučaju provale mogu se lako odneti, zato su bolje opcije korišćenje vijaka i pričvršćivanja na zid ili elektronske ili mehaničke brave sefa.

Kutija za čuvanje je treći predlog za zaštitu skupocenog nakita ili luksuznih satova. Čuvanje časovnika u satnoj kutiji nudi zaštitu od dečje igre i prašine, a neće biti potrebe za podešavanjem i navijanjem sata kada se odlučite da ga nosite.

Pročitajte još

- Oglas -

Pratite nas

- Oglas -
- Oglas -

Upoznajte se sa našim štampanim izdanjima

Vreme je da i vi saznate kako funkcionišu najsloženiji mehanizmi koje je ljudski rod izumeo. Sve tajne visokog časovničarstva, ali i brojni noviteti i zanimljivosti iz sveta satova i nakita u svakom broju naših izdanja Satovi i nakit i Katalog satova.

- Oglas -