05 / 12 / 23
- OGLAS -
NovostiJeanRichard i Arsenal FC

JeanRichard i Arsenal FC

- Oglas -

JeanRichard se nedavno pridružio timu Arsenala u Centru za obuku u Hartfordširu, gde su zvanićno svakom igraču uručeni modeli Aeroscope i Terrascope. JeanRichard je, naime zvanični sat Arsenala FC, pa je nova linija, iz ograničene serije, obeležila dugoročnost ovog partnerstva između švajcarskog dizajnera luksuznih satova i simbola Londona.

Kućište Arsenal Terrascope napravljeno je od nerđajućeg čelika prečnika 44 mm, a pokreće ga samonavijajući mehanizam s rezervom snage od 38 časova. Dizajniran je u bojama Arsenala, sivoj i crvenoj, i vodootporan je do sto metara. Arsenal Aeroscope pokreće samonavijajući mehanizam s rezervom snage od 42 sata, smešten ispod kućišta od titanijuma tretiranog crnim DLC-om. Ovaj hronografski model ima crveni brojčanik na kome se ističu crni arapski brojevi i skeletonizovane kazaljke sata, a ide uz crni gumeni kaiš.   

Pročitajte još

- Oglas -

Pratite nas

- Oglas -
- Oglas -

Upoznajte se sa našim štampanim izdanjima

Vreme je da i vi saznate kako funkcionišu najsloženiji mehanizmi koje je ljudski rod izumeo. Sve tajne visokog časovničarstva, ali i brojni noviteti i zanimljivosti iz sveta satova i nakita u svakom broju naših izdanja Satovi i nakit i Katalog satova.

- Oglas -