20 / 09 / 21
- OGLAS -
NovostiŽuti Avenger II Seawolf Blacksteel

Žuti Avenger II Seawolf Blacksteel

- Oglas -

Breitling je predstavio ekskluzivno, ograničeno izdanje sportskog modela Avenger II Seawolf Blacksteel s upečatljivim žutim brojčanikom koji odlično pristaje uz 45–milimetarsko kućište od crnog čelika.

Čvrsto safirno staklo, donji čelični poklopac na navoj, krunica na vijak i dekompresioni ventil obezbeđuju vodootpornost do impresivnih 3000 metara dubine. Ram s oznakama vremena zarona rotira se u jednom smeru.

Na žutom brojčaniku ističu se uvećane luminiscentne oznake vremena tipične za ronilačke satove. Na 3 časa smešten je prozorčić za datum.

Sat pokreće automatski kalibar Breitling 17 sa 25 rubina, 40-časovnom rezervom snage i funkcijama sati, minuta, sekundi i datuma.

Avenger II Seawolf Blacksteel ide uz crni gumeni ili platneni kaiš ili kombinaciji ova dva materijala, a izrađen je u samo 1000 primeraka.


Pročitajte još

- Oglas -

Pratite nas

- Oglas -
- Oglas -

Upoznajte se našim štampanim izdanjima

Vreme je da i vi saznate kako funkcionišu najsloženiji mehanizmi koje je ljudski rod izumeo. Sve tajne visokog časovničarstva, ali i brojni noviteti i zanimljivosti iz sveta satova i nakita u svakom broju naših izdanja Satovi i nakit i Katalog satova.

- Oglas -