18 / 06 / 24
- OGLAS -
NovostiZlatni Clifton s večnim kalendarom

Zlatni Clifton s večnim kalendarom

- Oglas -

Svake godine Baume&Mercier ponudi ekskluzivan sat u okviru kolekcije Clifton. Ove godine predstavio je Clifton Perpetual Calendar s mehaničkom memorijom od 1461 dana, odnosno četiri godine.

Sat pokreće samonavijajući Vaucherov kalibar 5401 koji ide uz Dubois Déprazov modul 5100. Ovaj modul koriste i mnogi drugi poznati brendovi za svoje večne kalendare. Dubois Dépraz 5100 Module ima sve karakteristike gregorijanskog kalendara i pokazuje 31, 30 ili 28 dana u mesecu i usklađuje se s prestupnim godinama.

Clifton Perpetual Calendar pokazuje datum, dane u nedelji, mesece i Mesečeve mene, a datum ne treba podešavati pre 1. marta 2100. godine.

Sat s kućištem prečnika 42 milimetra, od 18-karatnog ružičastog zlata, ima safirno staklo otporno na ogrebotine i 48-časovnu rezervu snage. Vodootporan je na dubini od pedesetak metara.

perpetual calendar 1

Pročitajte još

- Oglas -

Pratite nas

- Oglas -
- Oglas -

Upoznajte se sa našim štampanim izdanjima

Vreme je da i vi saznate kako funkcionišu najsloženiji mehanizmi koje je ljudski rod izumeo. Sve tajne visokog časovničarstva, ali i brojni noviteti i zanimljivosti iz sveta satova i nakita u svakom broju naših izdanja Satovi i nakit i Katalog satova.

- Oglas -