21 / 05 / 24
- OGLAS -
NovostiŽene koje menjaju budućnost

Žene koje menjaju budućnost

- Oglas -
Cartier je upravo proglasio ovogodišnje dobitnice nagrade za žene koje menjaju budućnost za dobrobit naše planete.
 
To su: Francuskinja Zineb Agumi, proizvođač rehabilitacionih uređaja, Amerikanka Ran Ma, proizvođač čarapa za dijabetičare, Jeon Jeong Ćo iz Južne Koreje koja omogućuje korejskim penzionerima da putem interneta poučavaju korejski, Karmina Bajombong s Filipina – investiciona firma koja studentima daje kredite, Meksikanka Liza Velarde i njen krvni test koji detektuje ćelije tumora, Hiba Šata iz Ujedinjenih Arapskih Emirata sa svojim Maharat centrom za učenje koji deci i mladima s posebnim potrebama pruža terapiju ponašanja i pomoć u  obrazovanju te Manke Angvafo iz Kameruna koja pruža usluge sa svrhom povećavanja afričkih lanaca snabdevanja hranom. 
 
Uz veću medijsku izloženost i mogućnost umrežavanja s ostalim profesionalcima, nagrađene su dobile i po sto hiljada dolara.
 

Pročitajte još

- Oglas -

Pratite nas

- Oglas -
- Oglas -

Upoznajte se sa našim štampanim izdanjima

Vreme je da i vi saznate kako funkcionišu najsloženiji mehanizmi koje je ljudski rod izumeo. Sve tajne visokog časovničarstva, ali i brojni noviteti i zanimljivosti iz sveta satova i nakita u svakom broju naših izdanja Satovi i nakit i Katalog satova.

- Oglas -