05 / 12 / 23
- OGLAS -
NovostiULYSSE NARDIN Freak X

ULYSSE NARDIN Freak X

- Oglas -

Ulysse Nardinova avangardna kolekcija satova Freak, poznata po inovativnom prikazu vremena rotacijom mehanizma oko svoje ose, dobila je cenovno pristupačnijeg člana, model Freak X, koji je zadržao zanimljiva dizajnerska rešenja prethodnika, ali je ergonomski prilagođen svakodnevnom nošenju.

 
Izdvajamo verziju izrađenu od novog, izuzetno laganog, ali čvrstog materijala Carbonium ®, koji se koristi u aeronautičkoj industriji. Model Freak X ref. 2303-270/CARB ima 43-milimetarsko kućište vodootporno do 50 m, u kome kuca novi automatski kalibar UN-230 sa silicijumskim točkićem nemirnice, 72-časovnom rezervom snage, frekvencijom od 21.600 vibracija na čas i funkcijama sati i minuta. Za razliku od prethodnika iz kolekcije Freak, koji se navijaju okretanjem rama, novi Freak X se navija klasičnom krunicom.
 
Sat ide uz tamnoplavi kaiš od aligatorske kože.
 

Pročitajte još

- Oglas -

Pratite nas

- Oglas -
- Oglas -

Upoznajte se sa našim štampanim izdanjima

Vreme je da i vi saznate kako funkcionišu najsloženiji mehanizmi koje je ljudski rod izumeo. Sve tajne visokog časovničarstva, ali i brojni noviteti i zanimljivosti iz sveta satova i nakita u svakom broju naših izdanja Satovi i nakit i Katalog satova.

- Oglas -