21 / 05 / 24
- OGLAS -
NovostiU prodaji je novi broj časopisa Satovi i nakit!

U prodaji je novi broj časopisa Satovi i nakit!

- Oglas -
Evo nas opet, pošto smo ovog proleća prvi put preskočili jedan broj u svojih trinaest godina postojanja. Nimalo čudno – u tom periodu smo bili u prvom lockdownu u našoj, a verujemo i vašoj istoriji. Epidemijska godina je pri kraju, ali epidemija nije i ne zna se kad ce doći njen kraj.

Uprkos tome, mi smo odlučili da izađemo. Jer život mora da ide dalje, uprkos epidemiji. Uvereni smo i da specijalizovana izdanja, poput ovog našeg, namenjenog zaljubljenicima u satove, moraju da izlaze. Uprkos novoj krizi u kojoj se našla časovničarska industrija, koju je početkom ovog veka načela digitalizacija, da bi je sada gotovo uništila pandemija. Krizi koja je za ovu industriju najteža u proteklih osamdeset godina.

Međutim, kako se i strašnom virusu odupiru otporni organizmi s izgrađenim imunitetom, tako i mi – verujemo da nam je ovo najbolji broj koji smo dosad uradili.
Po onoj – da vidimo ko će koga!
Ispunili smo ga izvrsnim, stručnim tekstovima o najboljim satovima godine, divnim novitetima brendova koji ne odustaju i, naravno, jedini iz regiona smo posetili The Manufakturu – Rolex!
Posebno smo predstavili vrhunski japanski časovničarski brend Grand Seiko, koji je konačno stigao u Srbiju, i njihove rođendanske modele.
I sad vi nemojte da nas kupite i sačuvate – nemoguće, zar ne?
Nadamo se da će se upravo tako postaviti i industrija satova i iz još jedne, dosad verovatno najveće krize izaći jača i čvršća.
Dotad nas pratite i na portalu i društvenim mrežama, facebooku i instagramu.

Potražite na kioscima ili nas kontaktirajte na tel. brojeve +381 11 278 23 25, +381 11 401 86 05, +381 65 430 16 08 ili e-mail office@kronomedia.rs za poručivanje ili pretplatu.

Pročitajte još

- Oglas -

Pratite nas

- Oglas -
- Oglas -

Upoznajte se sa našim štampanim izdanjima

Vreme je da i vi saznate kako funkcionišu najsloženiji mehanizmi koje je ljudski rod izumeo. Sve tajne visokog časovničarstva, ali i brojni noviteti i zanimljivosti iz sveta satova i nakita u svakom broju naših izdanja Satovi i nakit i Katalog satova.

- Oglas -