02 / 12 / 23
- OGLAS -
NovostiSevenFriday P1

SevenFriday P1

- Oglas -

Model SevenFriday P1 je proizvod male časovničarske kuće koja se nedavno pojavila i pobrala priličan uspeh svojim prvim modelom.

Kućište sata, osnovna pločica i kazaljke su inspirisani industrijskim mašinama i mehanizmima. Na prvi pogled teško čitljiv brojčanik je ono što ovaj sat čini posebnim i razlikuje ga od ostalih. SevenFriday P1 pokreće mehanizam Miyota 82S7 (21 rubin), smešten u kućište prečnika 47×47,6×13, koje je vodootporno do 30 metara. Postoje tri verzije kućišta: P3 ima crno PVD kućište s crvenim detaljima na brojčaniku i kaišu; P2 ima tamnosivo kućište i zlatne detalje na brojčaniku, dok je P1 od nerđajućeg čelika sa sivo/srebrnim detaljima. Sat ima 24-časovni indikator na poziciji 9, pokazivač sekundi na broju 5 i vidljivo balansno kolo na broju 7. I pakovanje sata je posebno, drvena kutija od jelovine, slična onoj u koju se pakuje vino.

Pročitajte još

- Oglas -

Pratite nas

- Oglas -
- Oglas -

Upoznajte se sa našim štampanim izdanjima

Vreme je da i vi saznate kako funkcionišu najsloženiji mehanizmi koje je ljudski rod izumeo. Sve tajne visokog časovničarstva, ali i brojni noviteti i zanimljivosti iz sveta satova i nakita u svakom broju naših izdanja Satovi i nakit i Katalog satova.

- Oglas -