22 / 07 / 24
- OGLAS -
NovostiSATOVI ZA VOLANOM – BREITLING

SATOVI ZA VOLANOM – BREITLING

- Oglas -

Švajcarski časovničarski brend Breitling i britanski proizvođač luksuznih automobila Bentley Motors obnovili su 2018. petnaest godina dugo partnerstvo, koje je započelo tako što je Breitling proizveo automobilski sat za Bentleyjev model Continental GT. 

Breitling je produžavanje ugovora proslavio kreiranjem posebnog hronografa iz nove kolekcije Premier, koja je zamišljena kao posveta istoimenim elegantnim i prefinjenim satovima iz četrdesetih godina prošlog veka. Model Premier B01 Chronograph 42 Bentley British Racing Green ima čelično kućište prečnika 42 mm, koje s bočne strane ima pločicu s gravurom Bentleyjevog imena, a vodootporno je do 100 m. Kroz safirno staklo, ukrašeno Bentleyjevim grbom na pozadini kućišta, pruža se pogled na manufakturni automatski kalibar B01 s 47 rubina, 70-časovnom rezervom snage, frekvencijom od 28.800 vibracija na čas, funkcijama sati, minuta, malih sekundi, datuma i hronografa i COSC-ovim sertifikatom. 
Pažnju pleni brojčanik upečatljive zelene boje, koja je tradicionalna u britanskoj automobilskoj kulturi, s crnim podbrojčanicima hronografa. Sat ide uz zeleni kožni kaiš ili čeličnu narukvicu, a biće dostupan u ograničenoj seriji od 2019. godine.   
 
 

Pročitajte još

- Oglas -

Pratite nas

- Oglas -
- Oglas -

Upoznajte se sa našim štampanim izdanjima

Vreme je da i vi saznate kako funkcionišu najsloženiji mehanizmi koje je ljudski rod izumeo. Sve tajne visokog časovničarstva, ali i brojni noviteti i zanimljivosti iz sveta satova i nakita u svakom broju naših izdanja Satovi i nakit i Katalog satova.

- Oglas -