21 / 05 / 24
- OGLAS -
NovostiRetro iz DeRochea

Retro iz DeRochea

- Oglas -

Kolekcija satova TNT Royal Retro, brenda Pierre DeRoche, prepoznatljiva je po retrogradnim kazaljkama sekundi koje omogućavaju preciznije očitavanje vremena. GMT 1/2 Hour, najnoviji model u kolekciji, ima dodatnu funkciju druge vremenske zone s indikatorom dana i noći i 30-minutnim prikazom vremena.

Kućište prečnika 47,5 mm izrađeno je od titanijuma i presvučeno PVD-om i s obe strane prekriveno safirnim staklom. Vodootporno je do 100 metara.

Na skeletonizovanom brojčaniku ističu se spomenute retrogradne sekundare, četiri kod ovog modela, za razliku od originalnih šest; dve kazaljke su zamenjene podbrojčanikom druge vremenske zone na 6 časova. Na 12 sati smešten je prozor za datum.

Sat pokreće automatski kalibar Dubois Dépraz sa 48 rubina i funkcijama časova, minuta, retrogradnih sekundi, indikatora druge vremenske zone i datuma.

GMT 1/2 Hour ide uz kaiš od aligatorske kože sa sigurnosnom preklopnom šnalom.

Pročitajte još

- Oglas -

Pratite nas

- Oglas -
- Oglas -

Upoznajte se sa našim štampanim izdanjima

Vreme je da i vi saznate kako funkcionišu najsloženiji mehanizmi koje je ljudski rod izumeo. Sve tajne visokog časovničarstva, ali i brojni noviteti i zanimljivosti iz sveta satova i nakita u svakom broju naših izdanja Satovi i nakit i Katalog satova.

- Oglas -