29 / 09 / 23
- OGLAS -
NovostiPrvi srpski Katalog satova na kioscima

Prvi srpski Katalog satova na kioscima

- Oglas -
Ljubitelji satova odnedavno na kioscima mogu pronaći prvo originalno srpsko izdanje Kataloga satova. U ovom izdanju za 2018. godinu predstavljeno je više od pedeset časovničarskih brendova i više od osamsto modela satova, uglavnom novih, ali i onih koji su zaštitni znak pojedinih brendova.

Kupci ranijih Kataloga satova primetiće velike i brojne novosti, poput novog lejauta ali i simbola kojima smo označili radi li se o mehaničkom na ručno navijanje, automatskom ili kvarcnom satu, je li vodootporan, spada li u komplikacije ili ultrakomplikacije, dolazi li u ograničenoj seriji i spada li u kategoriju izuzetne vrednosti…

Katalog satova 2018. potražite na kioscima ili poručite telefonom 065 430 16 08, e-mailom na office@kronomedia.rs ili OVDE.

Cena primerka je 990 dinara. Isporuka preporučenom poštom na adrese u Srbiji je uračunata u cenu primerka.
Za porudžbe iz inostranstva i isporuke na adrese u inostranstvu možete se obratiti na telefon +381 11 2782 325 ili e-mail: office@kronomedia.rs.

 

 

Pročitajte još

- Oglas -

Pratite nas

- Oglas -
- Oglas -

Upoznajte se sa našim štampanim izdanjima

Vreme je da i vi saznate kako funkcionišu najsloženiji mehanizmi koje je ljudski rod izumeo. Sve tajne visokog časovničarstva, ali i brojni noviteti i zanimljivosti iz sveta satova i nakita u svakom broju naših izdanja Satovi i nakit i Katalog satova.

- Oglas -