22 / 01 / 22
- OGLAS -
NovostiPANERAI Submersible Chrono Guillaume Néry Edition 47MM

PANERAI Submersible Chrono Guillaume Néry Edition 47MM

- Oglas -
Submersible Chrono Guillaume Néry Edition 47MM je profesionalni ronilački hronograf inspirisan likom i delom Paneraijevog ambasadora Gijoma Nerija, francuskog prvaka i četvorostrukog rekordera u ronjenju na dah s konstantnim opterećenjem.
 
Ovaj robustni model, poput Nerija, ujedinjuje snagu, pouzdanost i izdržljivost, a krasi ga 47-milimetarsko kućište od titanijuma, koje je s gornje strane prekriveno safirnim staklom i vodootporno je do 300 m. Rotirajući ram sata ima umetak od plave keramike.
 
Posebno zanimljiv detalj je sivi brojčanik hrapave teksture, na kome se ističu velike luminiscentne oznake vremena i kazaljke časova i minuta te plave kazaljke hronografa.
 
Sat pokreće manufakturni automatski kalibar P.9100 s 37 rubina, 72-časovnom rezervom snage i frekvencijom od 28.800 vibracija na čas. Kaiš od plave gume ima šnalu od titanijuma.
 

Pročitajte još

- Oglas -

Pratite nas

- Oglas -
- Oglas -

Upoznajte se našim štampanim izdanjima

Vreme je da i vi saznate kako funkcionišu najsloženiji mehanizmi koje je ljudski rod izumeo. Sve tajne visokog časovničarstva, ali i brojni noviteti i zanimljivosti iz sveta satova i nakita u svakom broju naših izdanja Satovi i nakit i Katalog satova.

- Oglas -